Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schalke har ikke betalt for Annan

Skylder Rosenborg 22 millioner kroner.

IKKE BETALT: Den tyske storklubben Schalke skylder Rosenborg store penger etter kjøpet av Anthony Annan fra Rosenborg. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / Scanpix
IKKE BETALT: Den tyske storklubben Schalke skylder Rosenborg store penger etter kjøpet av Anthony Annan fra Rosenborg. Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ / Scanpix Vis mer

Den tyske storklubben Schalke skylder Rosenborg store penger etter kjøpet av Anthony Annan fra Rosenborg, melder TV 2. Sportsdirektør Erik Hoftun bekrefter at trønderne sliter med å få utbetalt de 22 millioner kronene fra Schalke. - Nei, vi har ikke fått pengene ennå. Men vi er i dialog med Schalke, så vi håper det ordner seg ganske kjapt, sier Hoftun. Pengene skulle ha vært innbetalt for noen uker siden.

Schalke har tjent gode penger i årets mesterliga, og Rosenborg har foreløpig ikke tatt saken opp med Det europeiske fotballforbundet (UEFA) eller Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media