Schalke i Baros-møter

Siste fra Premier League!

(Dagbladet.no): Aston Villa er meget interesserte i Liverpool-spissen Milan Baros. Nå kaster Schalke 04 seg inn i kampen om den tsjekkiske angriperen.

Baros-agent Pavel Paska bekrefter at han har vært i samtaler med bundesligaklubben.

- Baros sitt navn ble nevnt. Schalke er en av de interesserte klubbene, men det er ingenting mer, sier Paska.

23-årige Baros scoret to mål i treningkampen mot i Olympiakos forrige uke, men var ikke med da Kounas ble slått i Champions League-kvalik tirsdag.

Et bud på omlag 60 millioner kroner fra Villa er avslått, ryktene sier at Liverpool vil ha 80 mill. kroner for Tsjekkias EM-toppscorer.

PS! Liverpool-back Josemi kobles i dag til Sevilla.
Løvekrands vraket i Boro
Danske Peter Løvenkrands blir ikke Middlesbrough-spiss. Rangers og Boro var enige om en overgangssum på sju mill. kroner, og kantspilleren skulle bare vise seg fram på trening hos manager Steve McClaren.

- Vi har kikket på Peter de siste dagene, og han er en god gutt. men vi er ikke interesserte for øyeblikket, sier McClaren.

Everton snuser på Johnson?

FORLATER LIVERPOOL? Her gratulerer Milan Baros (t.v) målscorer Xabi Alonso i Champions League-finalen. Nå kan tsjekkeren være på vei til bundesliga. Foto: SCANPIX/REUTERS
FORLATER LIVERPOOL? Her gratulerer Milan Baros (t.v) målscorer Xabi Alonso i Champions League-finalen. Nå kan tsjekkeren være på vei til bundesliga. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer

Eirik Bakke er ikke den eneste som kobles til Goodison Park. Rykter forteller at Everton-manager David Moyes har ringt Crystal Palace med tilbud om 70 mill. kroner for Palace-toppscorer Andrew Johnsen.

- Jeg vet ingenting om noe Everton-bud. Andrew ser ikke ulykkelig ut her, det virker ikke som om ryktene påvirker ham, sier Palace-assistent Neil McDonald etter at laget hans ble slått 2-0 av italienske Inter i London i går.

Wigan fikk avslag

Nyopprykkede Wigan har fått et bud på Sheffield U-spiller Phil Jagielka i retur.

- Vår politikk er å ikke selge våre beste spillere. Det skal mye til før vi endrer mening, sier United-visestyreformann Terry Robinson.

Han avviser at Wigan la 40 mill. kroner på bordet for midtbanespilleren.

Dacourt til Arsenal?

Arsenal-sjef Arsene Wenger har allerede avvist at tidligere Leeds-spiller Olivier Dacourt er på vei til klubben. Likevel dukker ryktene opp i dag igjen. Siden Roma har økonomiske problemer blir 30-åringen en billig Patrick Vieira-erstatter.

Newcastle vil ha Moore

Skader i midtforsvaret gjør at manager Graeme Souness tilbyr Craig Moore kontrakt. Den 29-årige australieren kommer i så fall gratis fra Borussia Mönchengladbach.

- Vi forhandler med spilleren og hans agent. Han har antydet at han vil til Newcastle, nå må vi fikse en avtale som passer begge parter, sier Newcastle-styreformann Freddie Shepherd.

Tidligere har de sorthvite fått avslått store bud på både Nicolas Anelka (Fenerbache) og Luis Boa Morte (Fulham). De to angriperne skal ikke lenger være aktuelle for klubben.

Kilder: BBC, PA og Sky Sports.

FIKK IKKE NAPP: Danske Peter Løvenkrands prøvespilte i Middlesbrough.
IKKE SOLGT: Palace stiller seg uforstående til at Everton vil betale 70 mill. for Andrew Johnsen.