Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schalke-keeperen trodde han skulle få en klem

Endte opp med ørefik. Se video.

MØTTE FANSEN: Her er Schalke 04-spillerne godt i gang med feiringen av den tyske cupfinale-seieren lørdag. I videoen under ser du hvordan Manuel Neuer ble lurt av en supporter. Foto: REUTERS/Kirsten Neumann
MØTTE FANSEN: Her er Schalke 04-spillerne godt i gang med feiringen av den tyske cupfinale-seieren lørdag. I videoen under ser du hvordan Manuel Neuer ble lurt av en supporter. Foto: REUTERS/Kirsten Neumann Vis mer

Landslagskeeper Manuel Neuer ryktes å være på vei til Bayern München. Det går ikke upåaktet hen hos Schalke-tilhengerne.

At Tysklands sisteskanse ser ut til å havne i Bayern føles som et slag i ansiktet på mange Schalke-supportere. Søndag var det imidlertid Neuer selv som ble nødt til å vende det andre kinnet til.

25-årige Neuer har spilt for Schalke i nesten to tiår. Keeperen feiret klubbens 5-0-seier over Duisburg i den tyske cupfinalen i åpne kjøretøy da han fikk et ublidt møte med supporter.

Flere amatørvideoer som ble offentliggjort mandag viser Neuer da han forsøker å gi en klem til en av tusentalls tilhengere som møtte opp for å feire cupgullet.

Men mannen, som var iført svart hodeplagg, fiket i stedet til målvakten.

Neuer så naturlig nok noe overrasket ut før han snudde seg mot lagkamerat Mathias Schober og fortsatte feiringen.

- Jeg skjønte ikke helt hva som foregikk. Slike ting påvirker meg ikke, sier Neuer til avisen Bild.

25-åringen har gjort det klart at han ikke vil forlenge kontrakten med Schalke etter 2012. Den beslutningen har irritert mange Schalke-fans.

(NTB-Reuters)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media