Schei Lindbæk: - Jeg blir i Las Palmas

André Schei Lindbæk avviser antydningene om at han er på vei fra Las Palmas til Vålerenga.

- Jeg har kontrakt med Las Palmas i to år til, og har ingen planer om å reise hjem. Jeg blir her i hvert fall ett år til. Det er bestemt i familieråd, sier Schei Lindbæk til NTB.

Tirsdag kom meldingen om at den tidligere Skeid-, Molde- og Viking-spilleren hadde tatt kontakt med Vålerenga for å få til en overgang. Det avviser han nå på det sterkeste.

- Det er ikke sant at jeg har tatt kontakt med Vålerenga. Det er også veldig uheldig for meg dersom det kommer ut i spansk media, sier Schei Lindbæk.

Det var i februar at spissen ble solgt fra Viking til Las Palmas. Hverdagen i spansk fotball ble langtfra hva han hadde håpet. Nordmannen har knapt fått spilletid og klubben rykket til slutt ned fra 2. divisjon. Spekulasjonene om en snarlig retur til norsk eliteserie har derfor vært mange.

- Jeg trives bra i klubben selv om jeg har fått få sjanser. Nå er imidlertid spisskonkurrenten min solgt til Deportivo La Coruna, og jeg regner med at jeg blir satset på kommende sesong. Jeg har veldig lyst til å hjelpe klubben til å rykke opp igjen, sier Schei Lindbæk.

Han understreker at han ser på Vålerenga som en av de mest interessante klubbene når han eventuelt vender hjem til norsk fotball.

(.NTB)