Schei Lindbæk raser mot Molde

André Schei Lindbæk freser mot Molde etter at han mener at klubben har fortalt Lyn at han ikke vil bort. - Det er dårlig gjort, sier Lindbæk til Dagbladet.no.

- Lyn har fått beskjed om at det ikke er noen vits i å komme med et bud fordi jeg ikke er interessert. Molde har prøvd å dempe interessen for meg. Det synes jeg er dårlig gjort, sier Schei Lindbæk til Dagbladet.no.

Lindbæk er åpen for å flytte til nyopprykkede Lyn, men påstår at han ikke engang fikk beskjed om klubbens bud.

- Jeg vet at det kom et bud i går. Molde-ledelsen lovte å ta kontakt når det skjedde noe. Det har de ikke gjort. Det synes jeg er uprofesjonelt. Det er ikke første gang jeg opplever dette, sier Schei Lindbæk.

Synd

Sportslige leder i Molde, Olav Boksasp, har et annet syn på Schei Lindbæks utspill.

- Det er feil. Vi har vært veldig interessert i at André skal lykkes i Molde, og hvis han ikke trives her vil vi finne andre løsninger. Det er synd hvis han ikke oppfatter det sånn. Vi har vært veldig åpne mot André, sier Boksasp.

André Schei Lindbæk kom til Molde fra Skeid for fem millioner kroner høsten 1999. I rosenes by har spissen fått lite spilletid, og det har blitt lenge mellom nettkjenningene.

Lyns bud skal etter det Dagbladet.no erfarer ligge rundt to millioner kroner.

- De kan ikke regne med å få igjen det samme når de setter meg på benken. Jeg har ikke hatt en god sesong - da må klubben sette prisen deretter. Når en spiller ønsker seg bort, og er ønsket av en annen klubb må det jo gå an å finne en løsning, sier Schei Lindbæk.

Må ha kompensasjon

Molde-leder Boksasp ber Lindbæk vise forståelse for at klubben vil ha igjen pengene de betalte Skeid.

- Vi kan ikke bare gi spillere fra oss uten å få en viss kompensajon for det. Skal vi selge må summen stå i forhold til det han er verdt for oss, sier Boksasp.

  • Schei Lindbæk har to år igjen av kontrakten med Molde.