Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scheie kommenterte sin kamp nummer 750

- Har ingen planer om å gi meg, sier Arne.

FENGSLET AV FOTBALL: Arne Scheie er på full fart mot 1000 kamper som kommentator, han har i hvert fall ingen planer om å gi seg med det første.
Foto: Erlend Aas / SCANPIX .
FENGSLET AV FOTBALL: Arne Scheie er på full fart mot 1000 kamper som kommentator, han har i hvert fall ingen planer om å gi seg med det første. Foto: Erlend Aas / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| NRK-veteranen Arne Scheie (66) kommenterte søndag sin 750. direktesendte fotballkamp.

Scheie nådde milepælen med å kommentere 1.-divisjonskampen mellom Ranheim og Fredrikstad søndag, skriver Aftenposten.

Han har heller ingen planer om å gi seg ennå, selv om han bare er ett år unna normal pensjonsalder. Men han tviler på at han vil nå 1000 kamper.

- Nei, det ser jeg ikke for meg. Men jeg har ingen planer om å gi meg. Det er NRK som tar den beslutningen for meg. Jeg sier som Jon Herwig Carlsen: Ikke har jeg hytte og ikke har jeg frimerkesamling, så jeg jobber så lenge de vil ha meg, sier Scheie til Aftenposten.

Han gleder seg også til å kommentere kamp nummer 751, men vet foreløpig ikke hvilken det blir.

- Det vet jeg ikke sikkert, men det kan bli cupfinalen. Det blir min første cupfinale siden 2004. Og tenk om Follo skulle vinne. Det ville bli den største sensasjonen siden 1902.

Den første kampen Scheie kommenterte direkte var mellom Leicester og Tottenham 1. desember 1973. Høydepunktet hans som kommentator var da Norge slo Brasil 2-1 i VM-sluttspillet i 1998.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!