Hoppuka

Scheie reagerer sterkt på TV-bilder: - Liker det ikke

- Det sitter sikkert noen nede i Tyskland som har høyere intelligens enn meg. Men jeg mistet referansepunktene.

NEGATIV: Arne Scheie likte ikke at hopperne ble fulgt av et såkalt kabelkamera under rennet i Oberstdorf lørdag. Foto: NRK og Bjørn Langsem
NEGATIV: Arne Scheie likte ikke at hopperne ble fulgt av et såkalt kabelkamera under rennet i Oberstdorf lørdag. Foto: NRK og Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OBERSTDORF (Dagbladet): Nordmennene måtte spille annenfiolin da Hoppuka startet i Oberstdorf i Tyskland lørdag. Kamil Stoch vant foran Richard Freitag og Dawid Kubacki. Johann André Forfang og Anders Fannemel delte sjuendeplassen.

Hjemme i Oslo satt tidligere NRK-kommentator Arne Scheie (73) og fulgte rennet. Han ble skuffet på to måter: For det første er nordmennene allerede sjanseløse til å vinne Hoppuka sammenlagt. For det andre reagerer Scheie sterkt på TV-bildene fra Oberstdorf.

Mens verden er vant til å se hopprenn med et fast kamera ved siden av bakken, brukte produsenten denne gang et såkalt kabelkamera. Dette var i bevegelse og fulgte hopperne ned langs hele unnarennet.

- Jeg snakker helt personlig: Jeg mistet referansepunktene til hvor hopperne landet. Jeg er ikke mye begeistret, men det er min mening. Det sitter sikkert noen nede i Tyskland som har høyere intelligens enn meg, sier Scheie til Dagbladet.

Han får støtte av NRKs ekspertkommentator, Johan Remen Evensen:

- Jeg liker alle nye forslag som kan utvikle hoppsporten. Men jeg synes dette ble litt rotete. Det var vanskelig å finne referansepunkt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer