Schild suveren - Løseth nummer 21

- Har stort potensial, sier Finn Christian Jagge om den norske jenta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Les også: Aksel Lund Svindal suveren - gleder seg til fortsettelsen

Østerrikske Marlies Schild er suverent best i slalåm på kvinnesiden og tok sin andre seier av like mange mulige i verdenscupen i Panorama søndag.

Hun gjorde som i Reiteralm for 14 dager siden og vant klart, men i Reiteralm hadde hun lagvenninnen Nicole Hosp på plassen bak seg. Denne gangen var det tsjekkiske Sarka Zahrobska som var nærmest den østerrikske slalåmdronningen.

Kroatiske Ana Jelusic tok tredjeplassen. Hun ble slått av Zahrobska med ett hundredel, så selv om vinneren var helt suveren, var det en spennende kamp om annenplassen.Nina Løseth var den eneste av de norske jentene som fikk kjøre finaleomgangen. Hun lå på 24.-plass etter første omgang og kjørte seg opp til 21.-plassen til slutt.

Bra innsats

- Jeg synes Nina Løseth gjorde en bra innsats. Hun har grunn til å være fornøyd med dette, sa fjorårstreneren Finn Chr. Jagge.

- Det er ingen tvil om at Nina Løseth har potensial, og det er en løper jeg tror vi kan få mye glede av i årene som kommer, men søndag ble hun litt for reservert, mente Finken Jagge etter at begge omgangene var unnagjort i Panorama.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer