Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schild vant i tåka i Zagreb

Dårlig sikt preget kvinnenes slalåmrenn.

VANSKELIGE FORHOLD: Tåke gjorde sikten dårlig for løperne under slalåmrennet i Zagreb, men Marlies Schild behersket de vanskelige forholdene og vant rennet.Foto: SCANPIX/EPA/ANTONIO BAT
VANSKELIGE FORHOLD: Tåke gjorde sikten dårlig for løperne under slalåmrennet i Zagreb, men Marlies Schild behersket de vanskelige forholdene og vant rennet.Foto: SCANPIX/EPA/ANTONIO BAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Marlies Schild fra Østerrike vant kvinnenes slalåmrenn i Zagreb tirsdag. Toer Maria Riesch økte ledelsen i verdenscupen.

Schild kjørte inn til bestetid i første omgang og forsvarte den problemfritt med tredje beste omgangstid i finaleløypen i den kroatiske hovedstaden. Hun seiret 0,75 sekund foran Marie Riesch og 1,08 foran Manuela Mölgg.

Tanja Poutiainen fra Finland kjørte seg opp til fjerdeplass med beste omgangstid i finalen. Maria Pietilä-Holmnér, som i helgen vant parallellslalåmen i München, ble nummer fem.

Rennet i Zagreb var preget av vekslende sikt som følge av tåke, men intet kunne stoppet Schild. Også Riesch mestret de vanskelige forholdene godt.

-  Jeg så bare to-tre porter foran meg. Noe slikt har jeg aldri opplevd før, sa Riesch etter første omgang.

Hun dro kraftig ifra i verdenscupen sammenlagt, ettersom rivalen Lindsey Vonn kjørte ut for tredje gang på rad i slalåm. Forspranget økte fra 106 til 186 poeng.

Ingen norske var til start i Zagreb.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!