Schjønberg fra VIF til Nest-Sotra

Var Rekdals assistent.

BYTTER KLUBB: Morten Schjønberg (t.h) er erstattet i VIF og forlater nå Tippeligaen i Oslo for 1. divisjon på Vestlandet. Foto: 0.
Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
BYTTER KLUBB: Morten Schjønberg (t.h) er erstattet i VIF og forlater nå Tippeligaen i Oslo for 1. divisjon på Vestlandet. Foto: 0. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Danske Michael Schjønberg (47) er ansatt som ny hovedtrener i 1. divisjonsklubben Nest-Sotra. Han kommer fra jobben som trener i Vålerenga.

Det skriver bergensklubben på sin hjemmeside.

- Jeg vil være med på reisen og synes det klubben har klart så langt er utrolig spennende. Jeg liker måten Nest spiller fotball på og jeg ser fram til å bygge klubben videre, sier Schjønberg om ansettelsen.

Dansken var senest i sommer kandidat til å ta over som landslagssjef både for Japan og Sør-Korea.

Nest-Sotra åpnet årets sesong godt, men det ble til slutt en kamp for å overleve i 1. divisjon for det nyopprykkede laget. Likevel ser ikke Schjønberg på ansettelsen som et steg tilbake i karrieren.

- Jeg er ikke for fin til å ta en jobb i 1. divisjon. Det har jeg gjort før i Danmark og det elsket jeg. Jeg har sterke ambisjoner for klubben. Vi kommer til å jobbe steinhardt på feltet hver dag for å nå så langt vi ønsker, sier 47-åringen.

Schjønberg har tidligere vært trener i Hannover, sportsdirektør i Kaiserslautern og hovedtrener for Vestsjælland. Nå skriver han under en toårskontrakt med Nest-Sotra, gjeldende fra 1. januar 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer