Schlierenzauer kan miste hoppuka

Østerrikeren er kneskadd.

IKKE SÅ SMILENDE: Gregor Schlierenzauer fra Østerrike har pådratt seg en kneskade som truer med å sette ham utenfor flere konkurranser. framover.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic Ebenbichler
IKKE SÅ SMILENDE: Gregor Schlierenzauer fra Østerrike har pådratt seg en kneskade som truer med å sette ham utenfor flere konkurranser. framover.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dominic EbenbichlerVis mer

Den østerrikske hopperen Gregor Schlierenzauer har pådratt seg en kneskade på trening og må stå over renn i verdenscupen.

Schlierenzauer endte på andreplassen i verdenscupen i hopp i fjor. I år har han slitt med formen på forsesongen, og derfor kom skaden svært ubeleilig. Han ødela kneet på trening i Seefeld mandag.

Nå ser det ut som om den østerrikske hopperen må stå over verdenscuprennet i Engelberg lørdag, men det er også fare for at han ikke får med seg den tysk-østerrikske hoppuken, som starter i romjula.

Til nå i 2010-11-sesongen har ikke Schlierenzauer klart å sikre en eneste topp 10-plassering i de verdenscuprennene han har stilt opp i. Han sto også over sist helgs verdenscup for å jobbe med teknikken, melder det østerrikske nyhetsbyrået APA.

(NTB)