Schlierenzauer tilbake etter skadeproblemene

Den østerrikske storhopperen Gregor Schlierenzauer har meldt seg klar etter skadefraværet til neste helgs verdenscuprenn i tyske Titisee-Neustadt.

TILBAKE: Gregor Schlierenzauer. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Gregor Schlierenzauer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det opplyste det østerrikske skiforbundet i russiske Nizjnij Tagil hvor hopperne skal konkurrere i to verdenscupkonkurranser denne helgen.

27-åringen har vunnet VM seks ganger og står med 53 verdenscupseirer. Han har slitt med et rift i et korsbånd siden slutten av oktober. Nå skal kneet være leget, og han har startet hoppingen med tanke på neste helg.

VÅGHALS: Felix Baumgartner kaster seg ut fra 39 km før han raser mot jorden i over lydhastigheten. Her er vdeoen fra hele det over ni minutter lange hoppet. Video: Red Bull Vis mer Vis mer

– Gregor Schlierenzauer kommer til å delta ved neste stopp i Titisee-Neustadt, sa østerrikernes landslagssjef Heinz Kuttin.

Ellers kan arrangørene i Schwarzwald melde at ved siden av kunstsnøen har det også kommet mye natursnø i området. Anleggets nye flomlys har også gjort at man er mindre sårbare for avlysninger hvis det skulle bli utsettelser.

(NTB)

VILT ELLER BARE FAKE? Denne videoen viser det som ser ut til å være et rimelig spektakulært triks fra ski-verdenen. Men spørsmålet er om det virkelig er ekte? Se og døm selv. Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer