Schlierenzauer var lei. Så fant han gnisten med en tidligere verdensmester

- Har hatt en tydelig linje.

GNIST: Gregor Schlierenzauer var lei av skihopping etter forrige sesong. Nå har Østerrikes nye trener Heinz Kuttin tent gnisten hos 24-åringen. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN / NTB Scanpix
GNIST: Gregor Schlierenzauer var lei av skihopping etter forrige sesong. Nå har Østerrikes nye trener Heinz Kuttin tent gnisten hos 24-åringen. Foto: AFP PHOTO / ALEXANDER KLEIN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Gregor Schlierenzauer var lei av skihopping etter forrige sesong. Nå har Østerrikes nye trener Heinz Kuttin tent gnisten hos 24-åringen.

Schlierenzauer leverte uvanlig svake resultater i hoppbakken sist sesong. Det gikk til sjuende og sist utover motivasjonen. Ved sesongslutt var den østerrikske hoppstjernen lei.

- Mye har skjedd etter forrige sesong, og vinteren var selvfølgelig ikke særlig suksessrik for min del. Med det nye trenerteamet har jeg funnet motivasjon igjen, sier Schlierenzauer til østerriksk TV.

Intervjuet er blant annet gjengitt på Det internasjonale skiforbundets nettsider.

Tidligere storhopper Heinz Kuttin overtok ansvaret for de østerrikske hopperne i sommer, og verdensmesteren fra Val di Fiemme i 1991 har tatt nye grep.

- Tidligere har vi hatt mye mer rom for å trene på egen hånd. I år har treneren hatt en tydelig linje, og blant annet ønsket at vi skal delta i nesten alle Sommer Grand Prix-rennene for å jobbe med teknikken, sier Schlierenzauer.

Selv har østerrikeren vært blant de ti beste i alle de fire rennene han har stilt opp i. Rennet i Einsiedeln vant han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer