Schmeichel fikk ikke kjøpe Brøndby

Hadde 275 mill.

Peter Schmeichels forsøk på å kjøpe fotballklubben Brøndby kollapset mandag.

Det ble klart etter et møte med ledere i Brøndby. Schmeichel har en samling investorer bak seg, og gruppen ville skyte inn cirka 275 millioner kroner.

Brøndby sa nei til forslaget.

- Det lot seg ikke gjøre nå, og det må jeg akseptere. Jeg er glad for at jeg gjorde et forsøk, og håper det har satt i gang noen tanker både internt og eksertn i denne fotballklubben, sier Schmeichel i en pressemelding.

Schmeichel er en av tidenes største danske fotballprofiler etter sin suksess på landslaget og for Manchester United.

Brøndby sliter meget tungt og ligger beskjedent til i den danske toppserien. Schmeichel utelukker ikke at investorgruppa kommer tilbake med et nytt bud.

- Jeg kan ikke si om det skjer noe om et halv år. Det er sådd noen frø nå og jeg håper klubben får en oppadgående utvikling, sier keeperlegenden.

(NTB-Ritzau/Dagbladet.no)

VILLE KJØPE KLUBBEN: Peter Schmeichel, her på sammen med kona Bente for å se sønnen Kasper i City-buret, ble avvist da han prøvde å kjøpe Brøndby i dag. Foto: Scanpix/Epa
VILLE KJØPE KLUBBEN: Peter Schmeichel, her på sammen med kona Bente for å se sønnen Kasper i City-buret, ble avvist da han prøvde å kjøpe Brøndby i dag. Foto: Scanpix/Epa Vis mer