Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schmeichel hevder han aldri har bedt om å bli solgt

Målvakten skuffet over Leeds.

SKUFFET: Kasper Schmeichel ville helst fortsatt i Leeds. Det spørs det om han får lov til.Foto: SCANPIX/AP/POLFOTO/Lars Poulsen
SKUFFET: Kasper Schmeichel ville helst fortsatt i Leeds. Det spørs det om han får lov til.Foto: SCANPIX/AP/POLFOTO/Lars Poulsen Vis mer

Danske Kasper Schmeichel hevder han aldri har bedt om å bli solgt og keeperen er overrasket over at Leeds har godtatt tilbudet fra Leicester.

Tidligere mandag ble det klart at Leeds bestemte seg å selge 24-åringen, som kanskje er mest kjent som keeperlegenden Peter Schmeichels sønn, til rivalen i mesterskapsserien.

Ifølge Sky Sports hevder Schmeichel at han og Leeds ved sesongslutt i vår ble enige om å forholde seg til kontrakten som varer ut neste sesong, og at de skulle jobbe sammen for å sikre opprykk til den engelske eliteserien.

- Derfor er det med stor skuffelse at jeg har funnet ut at Leeds United har akseptert et tilbud fra Leicester, sier dansken.

Skeptisk til ny gjenforening Leicester har svenske Sven-Göran Eriksson som manager, og Schmeichel har spilt under Eriksson i både Manchester City og Notts County tidligere. Sisteskansen virker imidlertid ikke lysten på å gjenforenes med Englands tidligere landslagssjef nok en gang.

- Jeg vil gjerne understreke at jeg aldri har bedt om å forlate Leeds, og jeg har heller ikke avvist et tilbud om ny kontrakt. Det har jeg aldri fått tilbud om, avslører Schmeichel.

Manageren vil selge Ifølge 24-åringen mener Leeds-manager Simon Grayson at et salg, som trolig vil gi klubben rundt ni millioner kroner, er en god avtale for klubben.

- Jeg hadde det bra som Leeds-spiller og så fram til å sikre opprykk med klubben den kommende sesongen. Jeg har snakket med Simon Grayson. Han har gjort det klart overfor meg at han mener dette er en god handel for Leeds United, selv om jeg har spilt bra for ham.

Schmeichel legger til at han nå er satt i en veldig vanskelig posisjon og at han må bruke tid på å vurdere hvor han spiller i framtiden.

(NTB)