Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schmeichel mener Moyes bør selge seks spillere

- De bryr seg ikke om klubben.

LEGENDE: Peter Schmeichel har en høy stjerne i Manchester United, og råder nå David Moyes til å kvitte seg med spillere som ikke swetter pris på klubben. Foto: Jon Super / AP Photo
LEGENDE: Peter Schmeichel har en høy stjerne i Manchester United, og råder nå David Moyes til å kvitte seg med spillere som ikke swetter pris på klubben. Foto: Jon Super / AP Photo Vis mer

(Dagbladet): Manchester United og David Moyes har vært i hardt vær de siste ukene.

To hjemmetap på rad og niendeplass på tabellen har ført til kraftig kritikk mot Moyes, også fra hans egne spillere. Da hjelper det lite at United vant gruppa si i Champions League.

Presset på Moyes er stadig økende, og supporterne krever et godt overgangsvindu i januar.

Nå sier United-legende Peter Schmeichel at Moyes heller burde kvitte seg med spillere.

Feil mentalitet Dansken sier Moyes heller burde benytte muligheten til å kvitte seg med enkelte spillere som etter Schmeichels mening ikke gjør jobben sin i United.

- For å være en United-spiller må du ha den rette mentaliteten og være stolt av klubben. Det jeg ser nå, er fem-seks spillere som ikke bryr seg, og det har vi aldri hatt i United tidligere. Man burde bry seg, sier Schmeichel til Daily Mail.

- Det tror jeg Moyes er klar over, og signalet han sender ved å la spillere gå vil være sterkere enn det han sender ved å kjøpe spillere.

United hadde et stille overgangsvindu i sommer, og deres store signering, Marouane Fellaini, har ikke imponert så langt i United-trøya.

Ikke få panikk Selv om Schmeichel sier Moyes bør selge, ser han også nødvendigheten av å kjøpe spillere.

- Han trenger å se spillere i garderoben som ble signert av han, ikke den tidligere manageren. Men hva er poenget med å kjøpe spillere hvis de ikke er bedre enn de du allerede har? Jeg tror ikke de rette spillerne er tilgjengelige i januar, sier Schmeichel.

Han mener Moyes bør vise tålmodighet i spillerkjøpene sine, og ikke få panikk i striden om å komme blant topp fire.

- Du har ikke lyst til å betale 50 millioner pund for noen som er litt over gjennomsnittet bare fordi de har et navn. Jeg tror vi er bedre enn det. Jeg ville heller gitt Moyes muligheten til å bygge et lag og akseptere at vi er nummer ni akkurat nå.

PRESSET: David Moyes har slitt som United-manager, og mange fans håper han skal åpne lommeboka i januar.  Andrew Yates / AFP Photo
PRESSET: David Moyes har slitt som United-manager, og mange fans håper han skal åpne lommeboka i januar. Andrew Yates / AFP Photo Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media