Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schmeichel mener Rooney bør dra fra Manchester

Foreslår Real Madrid som neste stoppested.

NY NEDTUR: Wayne Rooney fikk to kampers utestengelse for sin tirade mot kamera under kampen mot West Ham. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
NY NEDTUR: Wayne Rooney fikk to kampers utestengelse for sin tirade mot kamera under kampen mot West Ham. Foto: REUTERS/Dylan Martinez Vis mer

(Dagbladet): Det er ingen overdrivelse å si at Wayne Rooney har hatt en turbulent sesong i Manchester United. Det hele startet med at spissen vurderte å forlate klubben, og måtte krype for å be lagkameratene om unnskyldning etterpå.

Episoden førte til en lang måltørke for Rooney, som lenge var en skygge av seg selv etter sin gode sesong året før.

Etter den vonde episoden var det nok mye han ønsket å få ut, noe han også gav uttrykk for til et kamera etter sin hattrick mot West Ham.

Nå tar den tidligere United-keeperen Peter Schmeichel et oppgjør med United-spissen.

- For at Rooney skal levere varene må han ut å reise en tur. Det ville vært sunt for han å spille i en annen klubb - Real Madrid feks, under en Mourinho som kan få det beste ut av store spillere, sier Schmeichel til Ekstra Bladet.

- Det er smertefullt å snakke om, at den beste spilleren man har - for det er han når han er i form - skal forlate klubben. United vil nok ikke selge han til en annen engelsk klubb, men en luftforandring kunne hjelpe på det, sier Schmeichel.

Kanskje den legendariske keeperen ikke har sett de siste kampene til kraftspissen, som nå ser ut til å finne tilbake til den gamle formen han var i.

Nå mister Rooney semifinalen i FA-cupen mot Manchester City etter sin utestengelse.

FINN DEG EN NY KLUBB: Peter Schmeichel tror Rooney ville hatt godt av en miljøforandring.
Foto: EPA PHOTO / PA / JON SUPER
FINN DEG EN NY KLUBB: Peter Schmeichel tror Rooney ville hatt godt av en miljøforandring. Foto: EPA PHOTO / PA / JON SUPER Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media