Schmeichel på vei til Premier League

Pappa avslører.

TILBAKE TIL TOPPEN: Kasper Schmeichel startet sin fotballkarriere i Manchester City. Etter opphold hos flere klubber i lavere divisjoner er dansken på vei til Premier League igjen. Foto: AFP / SCANPIX/ CLAUS BECH
TILBAKE TIL TOPPEN: Kasper Schmeichel startet sin fotballkarriere i Manchester City. Etter opphold hos flere klubber i lavere divisjoner er dansken på vei til Premier League igjen. Foto: AFP / SCANPIX/ CLAUS BECHVis mer

Nyopprykkede Hull ønsker å hente den danske målvakten Kasper Schmeichel.

Det forteller 26-åringens far, keeperlegenden Peter Schmeichel.

Schmeichel spiller for tiden i Leicester i mesterskapsserien, som er nivå to i engelsk fotball. Hull skal spille i Premier League neste sesong etter å ha endt på annenplass i samme liga. Leicester ble nummer seks.

- Hull har gitt to offisielle bud, og de har en supergod manager, Steve Bruce, som er en av mine beste venner. Han har kjent Kasper siden Kasper var tre og et halvt år. Og Kasper og Alex, Steves sønn, har lekt sammen og vokst opp sammen. Det er en fantastisk morsom historie, Sier Peter Schmeichel til DR.

- Hvordan det ender, styrer Kasper sammen med agenten sin og klubbene. Men det er ikke lett, for han er i en klubb som ikke vil gi slipp på ham. Det er interessant å følge, og jeg står på sidelinjen og er en meget stolt far, sier den tidligere keeperkjempen.

Peter Schmeichel spilte for Manchester United fra 1991 til 1999. Han var også i Sporting Lisboa, Aston Villa og Manchester City. På det danske landslaget spilte han 129 kamper.

(NTB-Ritzau)