PREMIER LEAGUE

Schmeichel sliter før storkampen mot United: - Jeg merker noe her

Spørsmålstegn før kampen mot Manchester United.

SKADETRØBBEL: Det er usikkert om Leicesters danske sisteskanse Kasper Schmeichel spiller mot United på lørdag. Foto: AFP / Belga / BRUNO FAHY / NTB Scanpix
SKADETRØBBEL: Det er usikkert om Leicesters danske sisteskanse Kasper Schmeichel spiller mot United på lørdag. Foto: AFP / Belga / BRUNO FAHY / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Leicester-keeper Kasper Schmeichel er usikker til lørdagens Premier League-møte med Manchester United.

Den danske sisteskansen måtte runde av torsdagens trening tidlig på grunn av en skade, opplyser den regjerende ligamesterens manager Claudio Ranieri.

- Kasper Schmeichel har det bra. I dag deltok han på noe av treningen, men han har litt smerter i en muskel, sier italieneren.

- Jeg ved ennå ikke hvilken muskel det er. Han sa til meg «Jeg merker noe her». Så jeg sa «gå inn». Jeg er ikke legen, beklager, tilføyde han ifølge Talksport.

Fredagens undersøkelser vil avgjøre om Schmeichel spiller helgas kamp.

- La meg sjekke i morgen. Hvis det ikke er noe alvorlig, så spiller han. Hvis det er (alvorlig), blir han hjemme, sier Ranieri ifølge Talksport.

Schmeichel sto over Leicesters to foregående kamper på grunn av en hjernerystelse.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer