Schmeichel stoppet Norge

U21-gutta tapte for Danmark.

Kasper Schmeichel holdt nok en gang nullen onsdag. Dermed måtte de norske U21-spillerne tåle 0-2-tap for Danmark.

Danmark var best og vant kampen på Melløs fortjent. Manchester City-keeper Kasper Schmeichel har holdt nullen i sesongens tre første kamper i engelsk toppserie. Sønnen til den gamle storkeeperen Peter hadde ikke store problemer med å holde buret rent, denne gangen mot et ikke altfor godt norsk U21-landslag.

- Ja, vi tapte vel fortjent må jeg si. Danmark var hakket bedre, og det virket som om de hadde et gir mer enn oss, sa landslagstrener Øystein Gåre til NTB.

Han trekker fram venstreback Andreas Nordvik som et av lyspunktene.

- Ruben Imingen er langtidsskadd og venstrebacker gror ikke på trær. Nordvik gjorde sakene sine bra, til tross for at han ikke spiller der til daglig, sa Gåre som også skrøt av debutant Christer Kleiven.

FC Nordsjællands Søren Christensen ga danskene ledelsen på straffe etter ti minutter av annen omgang. Klubbkompisen Bo Storm fastsatte sluttresultatet fem minutter før slutt.

(NTB)

TAP FOR NABOEN: Andreas Nordvik og resten av u21-gutta tapte 2-0 for Danmark i Moss i kveld. Foto: Thomas Andersen/Scanpix
TAP FOR NABOEN: Andreas Nordvik og resten av u21-gutta tapte 2-0 for Danmark i Moss i kveld. Foto: Thomas Andersen/Scanpix Vis mer