<strong>TREKKER SEG FRA SERIE:</strong> Peter Schmeichel fikk nylig beskjed om at han er uønsket i Viasats Champions League-sendinger. Nå har han trukket seg fra ny TV-serie. Her er han i forbindelse med EM-trekning med vert Olga Freimut og Zinedine Zidane. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky
TREKKER SEG FRA SERIE: Peter Schmeichel fikk nylig beskjed om at han er uønsket i Viasats Champions League-sendinger. Nå har han trukket seg fra ny TV-serie. Her er han i forbindelse med EM-trekning med vert Olga Freimut og Zinedine Zidane. Foto: AP Photo/Efrem Lukatsky Vis mer

Schmeichel trekker seg fra nytt TV-show

Under ei uke etter at han ble fjernet fra Viasat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I forrige uke ble det klart at Peter Schmeichel er ferdig som studiovert hos danske TV3+ sine Champions League-sendinger.

- Han har et kjempeego og vil bestemme alt. Enkelte lar seg skremme bare av hans blotte tilstedeværelse, sa en Viasat-ansatt, som ikke vil la seg navngi.

Etter en uke med motgang, har den tidligere danske målvakten bestemt seg for å trekke seg fra et nytt TV-show.

Schmeichel skulle i kveld stilt opp og vært deltaker i serien «Møt landslagets legender» i Parkens konferansesenter. Nå bekrefter Viasat at Schmeichel ikke ønsker å stille opp.

- I lyset av de seneste dagers begivenheter, har han valgt å melde avbud. Han mener han vil skygge over selve programmet, sier Kim Mikkelsen fra Viasat ifølge danske B.T.

Den tidligere Manchester United-keeperen skulle deltatt i serien sammen med andre gamle storheter som Michael Laudrup, Preben Elkjær. Jan Mølby, Søren LErby og landslagstrener Morten Olsen.

Schmeichels egen forklaring på at han ikke lenger er en del av Viasat-studio, er at han vil prøve noe nytt.

<strong>FERDIG I VIASAT:</strong>Peter Schmeichel er ikke ønsket med videre i Viasat. Av en kollega blir han omtalt som en person med et kjempeego. Foto: AP PHOTO/POLFOTO, Jens Dige
FERDIG I VIASAT:Peter Schmeichel er ikke ønsket med videre i Viasat. Av en kollega blir han omtalt som en person med et kjempeego. Foto: AP PHOTO/POLFOTO, Jens Dige Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer