IKKE FORNØYD: Southamptons Morgan Schneiderlin raser mot egen klubb etter at de nekter å selge ham til Tottenham. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE.
IKKE FORNØYD: Southamptons Morgan Schneiderlin raser mot egen klubb etter at de nekter å selge ham til Tottenham. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE.Vis mer

Schneiderlin raser mot Southampton som nekter å selge ham

- En fantastisk seksårig reise ble nettopp ødelagt på en time!!

(Dagbladet): Southampton imponerte i fjorårets Premier League-sesong, og endte på en åttendeplass. Det har gjort at de har solgt en hel haug med spillere i sommer - til sammen for drøyt en milliard kroner.

Luke Shaw har gått til Manchester United. Rickie Lambert, Adam Lallana og Dejan Lovren har alle gått til Liverpool. For å nevne noen overganger.

Det er tydelig at mannefallet merkes i Southampton-garderoben. I går postet manager Ronald Koeman et bilde av et tomt treningsfelt med beskjeden:

- Klar for trening!

- Ødelagt!! Nå skal Tottenham være på jakt etter Jay Rodriguez og Morgan Schneiderlin - en avtale som trolig ville være verdt 400 millioner kroner. Men klubben er motvillige til å la de to gå.

Det er Schneiderlin tilsynelatende sterkt uenig i, ifølge Daily Mail:


- En seks års fantastisk reise i Southampton ble akkurat ødelagt på en time!! skriver Schneiderlin på Twitter.

Southampton-sjef Ralph Krueger nekter nemlig de to å forlate klubben.

- Rodriguez og Schneiderlin er ikke til salgs og de kommer til å være en del av klubben idet vi går inn i en ny sesong, sier Krueger ifølge Daily Mail.