Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scholes ble helten

Tre mål på to kamper.

Dagbladet.no fulgte hele runden minutt for minutt.Paul Scholes ble den store helten da Manchester United tok en viktig 3-0-seier over West Bromwich. Dermed vant Alex Ferguson duellen med sin tidligere elev Bryan Robson, som nylig tok over managerjobben i Albion.

To mål av Paul Scholes og ett av Ruud van Nistelrooy, alle etter pause, avgjorde for United. Klubben har 27 poeng og er fortsatt ni bak serieleder Chelsea.

Alex Ferguson var imponert over Scholes etter oppvisningen.

- Det tok oss lang tid å komme i gang, men vi var tålmodige. Det var flotte mål av Scholes. Han er en av verdens beste spillere når det gjelder å være på rett sted til rett tid, sa Fergie til Sky Sports.

WBA overtok jumboplassen etter at Blackburn hadde slått Fulham 2-0 tidligere på dagen.

Sterkt av «Pompey»

Managerløse Portsmouth tok en sterk 1-0-seier borte mot Bolton. «Pompey» mistet tidligere i uken manager Harry Redknapp, men fulgte opp med å vinne sin første borteseier over Bolton siden 1969. Den nederlandske forsvarsspilleren Arjan De Zeeuw headet inn Gary O'Neils frispark.

Birmingham og Norwich spilte 1-1. Clinton Morrison førte vertene i ledelsen, men Norwich tok seg opp etter hvilen og utlignet ved Darren Huckerby.

(©NTB)

DOBBEL DOSE: Paul Scholes scoret to mot WBA i ettermiddag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media