Scholes i form ga ny seier

Kyrre Øvrebø er månedens manager for andre gang i Manager 2003. Paul Scholes får sin del av æren.

Kyrre Øvrebø trekker fram Scholes fra favorittlaget Manchester United som en spiller som har stått fram den siste måneden og bidratt til at laget Atacama toppet januarlista i Manager 2003.

- Scholes har vært bra i det siste, sier han.

I september klarte suksessmanager Øvrebø bragden å bli rundens og månedens manager med to forskjellige lag. Begge gangene er det med laget Atacama han har vunnet månedskonkurransen, og laget ligger også på 5. plass i kampen om seriegullet.

- Det handler egentlig bare om å plukke ut vinnerlagene og de rette spillerne. Etter noen år i spillet lærer man seg hvilke spillere som får mye poeng. Mer hokus-pokus enn det er det egentlig ikke, sier Øvrebø.

Den 21 år gamle journaliststudenten fra Ås har nemlig solid manager-bakgrunn. Han er tidligere sesongvinner i Mitt Drømmelag, Dagbladet.nos managerspill fra Tippeligaen.

Som månedens manager får han velge seg en Premier League-drakt i premie. Sist plukket Kyrre selvsagt Manchester Uniteds røde trøye. Denne gangen velger han å variere garderoben med drakta til en av konkurrentene:

- Newcastle. De er gode de også, sier en storsinnet United-supporter.

  • Du kan fortsatt ta opp kampen med Kyrre Øvrebø og de andre managerene om runde- og månedspremier i Manager 2003.
MANAGERFAVORITT:</B> Kyrre Øvrebøe vinner i Manager 2003, og takker en helt spesiell Manchester United-spiller.