Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scholes kritiserer gamleklubben igjen: - Du forventer at de skal være bedre

- Det er bare ikke Manchester United.

KRITISK: Paul Scholes. Foto: Kieran McManus/BPI/REX
KRITISK: Paul Scholes. Foto: Kieran McManus/BPI/REX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter at Manchester United-legenden Paul Scholes la fotballskoene på hylla, har han figruert som fotballekspert i blant annet engelske BT Sport.

Og til tider har han vært nådeløs i sin kritikk av gamleklubben.

Nå kritiserer han igjen klubben der han blant annet vant hele elleve seriemesterskap. Han er nemlig skuffet over at Manchester United bare klarte 1-1 mot CSKA Moskva i går kveld.

Scholes mener laget mangler både kreativitet, fart og gjennombruddssikkerhet.

- Når du ser Manchester United, forventer du at det skal være bedre. Du forventer at de skal være mer krative. Du forventer at spillerne skal løpe med fart og gjennombruddshissighet. Det er mangel på kreativitet. Du skulle tro at den kvaliteten skulle være der med (Bastian) Schweinsteiger og (Ander) Herrera, sa Scholes i BT Sports direktesending, ifølge Daily Mail.

Den tidligere midtbanespillerens lagkamerat i klubben, Rio Ferdinand, var også på plass som ekspert.

- Jeg klarer ikke se for meg frustrasjonen Louis van Gaal må føle nå, etter å gå fra en seier mot Everton til dette. Intensiteten virker ikke å være i nærheten av den samme, sier Ferdinand.

- Jeg føler det har skjedd noe der. Jeg har sagt det nesten hver gang jeg har sett Manchester United. De har ingen å spille på i midtbanen eller framover. Det er bare ikke Manchester United, sier den tidligere United-stopperen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!