Scholes med Liverpool-kritikk: - Gerrard er ikke fornøyd

Kjørte B-lag mot Real Madrid.

FIKK APPLAUS FRA REAL MADRID-FANS: Steven Gerrard kom inn midtveis i annen omgang mot Real Madrid. Innhoppet ble applaudert ikke bare av Liverpool-fansen, men også hjemmefansen på Santiago Bernabeu. Foto: AP / Andres Kudacki / NTB SCANPIX
FIKK APPLAUS FRA REAL MADRID-FANS: Steven Gerrard kom inn midtveis i annen omgang mot Real Madrid. Innhoppet ble applaudert ikke bare av Liverpool-fansen, men også hjemmefansen på Santiago Bernabeu. Foto: AP / Andres Kudacki / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Liverpool startet med et reservepreget lag mot Real Madrid i går kveld.

Hele sju spillere fra møtet med Newcastle lørdag var ute, blant andre Steven Gerrard, Jordan Henderson, Raheem Sterling, Mario Balotelli og Coutinho.

Rødtrøyene tapte 0-1 på Bernabeu, og på TV-kanalen ITV var ekspertkommentator Paul Scholes kritisk til Liverpools lagoppstilling.

Den tidligere Manchester U-stjerne tror heller ikke Liverpool-kaptein Gerrard var fornøyd med manager Brendan Rodgers disposisjoner.

- Jeg tror han sluttet på landslaget for å spille i kamper som denne. Jeg tror ikke han er fornøyd i kveld, sier Scholes til egen TV-kanal.

Liverpool møter Chelsea lørdag, men Scholes tror ikke det er noe problem for 34-åringen å spille tre kamper i løpet av ei uke.

- Jeg tror Steven Gerrard ville klart å spille denne kampen og på lørdag. Dette er tirsdag kveld. Han har to dager å hvile på. Så kan han trene fredag, spille lørdag og så to fine uker med helt fri, sier Scholes.

Han mistenkte at Rodgers bare hadde ett mål for møtet med Real Madrid.

- Han ville unngå å bli knust.

Også tidligere England-spiss og BBC-ekspert Gary Lineker kritiserte Rodgers laguttak i går.

- Å velge et svekket lag i Europas beste turnering, spesielt mot et lag som Real Madrid, er upassende for en klubb med Liverpools meritter, tvitrer Lineker.

Rodgers avviste i går kveld kritikken, han mener at blant andre Lineker ikke forstår hvordan en manager må planlegge trening og kamper.

EKSPERT: Paul Scholes var kritisk til Liverpool-sjefens disposisjoner i går kveld. Foto. REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
EKSPERT: Paul Scholes var kritisk til Liverpool-sjefens disposisjoner i går kveld. Foto. REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer

- Dette var langt fra å heise hvitt flagg. Christiano Ronaldo har scoret hver gang i 11 kamper på rad, så mine spillere leverte en prestasjon med både kvalitet og lagånd som passer klubben. Jeg tror prestasjonen var svar nok, sier Rodgers.

Han antyder at de sju byttene på laget handlet om vraking av spillere, etter tapet mot Newcastle. Og at mange som kom inn i går kan få sjansen igjen mot Chelsea.

- Jeg måtte følge magefølelsen, og den sa at kampen på lørdag ikke var så god som vi ønsket. Det som skjedde i går får meg til å tenke. Jeg har egentlig ikke hvilt spillere, sier Rodgers.