Scholes mister ligastarten

Hjem med kneskade.

Manchester Uniteds Paul Scholes er sendt hjem fra Asia-turen på grunn av en kneskade. Han kommer trolig til å miste ligastarten.

32-åringen var ikke med i kampen mot Shenzhen i Maucau, der United vant 6-0, for da hadde allerede manager Alex Ferguson satt ham på flyet hjem til Manchester.

- Scholes følte at kneet ikke fungerte som det skulle. Vi fikk ham skannet, og undersøkelsen viste at han slet med en liten skade, sier Ferguson. Han legger til at ligastarten er i fare for Scholes.

- Jeg tror ikke skaden er alvorlig, men han er sendt hjem slik at vi kan få undersøkt dette skikkelig. Dersom det er nødvendig, kommer han også til å få behandlinger, sier Ferguson.

Manchester United skal etter planen møte Chelsea i en Community Shield-kamp på Wembley 5. august. Uken etter det er det serieåpning mot Reading. Begge disse kampene kommer nok til å gå uten at Paul Scholes er på banen.

(NTB)

KNESKADE: Paul Scholes ble sendt hjem fra Manchester Uniteds Asia-turné for å lege skaden i kneet. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AP/SCANPIX
KNESKADE: Paul Scholes ble sendt hjem fra Manchester Uniteds Asia-turné for å lege skaden i kneet. Foto: TOSHIFUMI KITAMURA/AP/SCANPIX Vis mer