FOR DYR: United-legende Paul Scholes mener Paul Pogba ikke er verdt pengene. Foto: NTB Scanpix
FOR DYR: United-legende Paul Scholes mener Paul Pogba ikke er verdt pengene. Foto: NTB ScanpixVis mer

Scholes om Pogba:
- Ikke verdt pengene

Men United-legenden mener han kan bli det.

(Dagbladet): Manchester United har lenge forsøkt å få Juventus-spiller Paul Pogba. José Mourinho skal ifølge rapporter være villig til å betale over en milliard norske kroner for spilleren, som tidligere har vært i Manchester United som tenåring.

Det var i 2011/12-sesongen at Pogba fikk smaken av litt førstelagsfotball i Manchester før han dro til Juventus. Tidligere United-spiller Paul Scholes tror han dro på grunn av pengene.

- Han var en veldig talentfull spiller, jeg spilte med ham og jeg visste hvor god han var. Han spilte en eller to ganger for førstelaget, men etter det jeg vet ville han ha for mye penger. For en i hans alder spurte han om for mye penger, i tillegg hadde han ikke spilt mye førstelagsfotball, sier Scholes i et eksklusivt intervju med Sport Witness.

Scholes sier at Pogba har vist framgang i Italia, men at han må forbedre seg mer for å fortjene en så stor prislapp.

- Jeg syns ikke han er verdt 86 millioner pund. For en slik sum vil du ha en spiller som scorer 50 mål per sesong som Ronaldo eller Messi. Pogba er ikke i nærheten av å være verdt så mye penger ennå, sier Scholes.

Real Madrid har tidligere vært med i kampen om underskriften til Pogba, men spanjolene skal ikke være villig til å betale like mye som Manchester United.

FUTSAL: Paul Scholes (t.v.) spiller futsal i India i disse dager. Foto: AFP PHOTO / ARUN SANKAR / NTB Scanpix
FUTSAL: Paul Scholes (t.v.) spiller futsal i India i disse dager. Foto: AFP PHOTO / ARUN SANKAR / NTB Scanpix Vis mer