Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scholes scoret tre

Paul Scholes sørget for tre mål i EM-kvalifieringskampen mot Polen på Wembley. Kevin Keegan kan puste lettet ut etter debuten som sjef for landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United-spilleren Paul Scholes var nær ved å fordoble sin målstatistikk for landslaget hittil i år etter 70 minutter mot Polen.

Hans tredje mål kom på innlegg fra Shearer. I første omgang laget Scholes to forbilledlige mål etter 11 og 22 minutter. Det første en sleip lobb, det andre på et perfeksjonert innlegg fra klubbkameraten David Beckham.

England var langt fra å ha overtaket på polakkene i første del av andreomgang, etter nærmest å ha herjet rundt med Polen i deler av førsteomgang. Polens redusering kom etter nesten 28 mintter ved Brzeczek, etter et perfekt innlegg fra dødlinja.

Viktig debut

Kevin Keegan, som debuterer som engelsk landslagssjef, virket tent og engasjert på den engelske trenerbenken. Han var trolig en av de gladeste gutta på Wembley da fløyta gikk. Keegan har ytterligere to kamper som engelsk landslagssjef. han vikarierer som sjef for laget, etter at Hoddle ble sparket fra stillingen i februar.

Andre resultater:

Nord-Irland-Tyskland 0-3 (full tid)

Sverige - Luxemburg 2-0 (full tid)

Armenia - Russland 0-2 (ikke ferdigspilt)

Tsjekkia - Litauen 2-0 (ikke ferdigspilt)

Tyrkia - Moldovia 1-0 (ikke ferdigspilt)

Georgia - Slovenia 1-1 (ikke ferdigspilt)

Dagbladet :på nettet