Scholes senket Tunisia

Alan Shearer og Paul Scholes halte seieren i land for England, som bare tidvis viste stor styrke mot et aggressivt Tunisia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

England - Tunisia 2-0

Gule kort: Clayton, Ben Younes - Tunisia, Campbell - England.

Begge lag skuffer i første del av omgangen, og det er Tunisia som viser seg fram de første ti minuttene. Men så er England tilbake, og presser høyt. Spissduoen Shearer og Sheringham skaper mye farlig, og de engelske sjansene blir hyppige.

Omgangens avgjørende hendelse kommer når Le Saux tar frispark, legger inn i feltet, og treffer Alan Shearer som header ballen i nettet.

Tunisia tvinges høyere opp på banen, men har mistet grepet om angrepsspillet. England dominerer og har faktisk gode muligheter til å øke ledelsen før pause.

Andre omgang starter som den første med et defensivt, småfeigt engelsk lag og kjempende tunisiere. Men etter kvarteret er England med igjen, og presser høyt. Mange gode, engelske målsjanser, men Tunisia klamrer seg fast, og Baya viser hvor farlige de kan være i 64. minutt med en hardt skudd i tverrliggeren.

Scholes gir England det andre målet etter godt forarbeid av Paul Ince. Scholes skyter hardt rett i krysset, og engelskmennene kan sikre inn til fortjent seier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer