LEGENDE: Paul Scholes. Her fra en veldedighetskamp mot gamle helter fra Australia i Perth i mars 2017. Foto: AFP PHOTO / Greg Wood
LEGENDE: Paul Scholes. Her fra en veldedighetskamp mot gamle helter fra Australia i Perth i mars 2017. Foto: AFP PHOTO / Greg WoodVis mer

Paul Scholes sitt comeback for Royton Town

Scholes sjokkerte fansen med comeback. Nå blir han hyllet

Oppgjøret tiltrakk mange flere tilskuere enn før. - Han burde returnert til United. De trenger ham, skriver fansen etter kampen.

Paul Scholes sjokkerte Manchester United-fans og andre da han plutselig gjorde comeback på fotballbanen i helga.

43-åringen, som står med 499 kamper for United og 107 mål, spilte for Royton Town i kampen mot Stockport Georgians, i ligaen Manchester Premier League.

Slik gikk det til: Da laget Royton Town dukket opp på hjemmebanen til Stockport Georgians, fortalte de vertene at de hadde for få spillere til å stille lag, og måtte derfor få en av pappaene med på laget.

Det vertene ikke nevnte var at det var selveste Paul Scholes som skulle spille denne lørdagen som var.

Royton sin manager, Mark Howard, forteller:

- Det var hele åtte eller ni av våre seniorspillere som var uaktuelle for spill i helga. Paul har tidligere sagt at han gledelig ville hjelpe dersom vi manglet spillere, ettersom hans sønn, Aron, spiller for oss, sier Howard til BBC Sport.

Og en kjempesuksess ble det.

- Jeg tror aldri Stockport Georgians har hatt så mange tilskuere til stede på kamp før, kommenterer formann Gary Leeming og legger til:

- Slike type kamper tiltrekker seg vanligvis bare 40 til 50 personer, men det var mange flere der i helga, da ryktet gikk om at Scholes skulle spille.

Tap

Scholes dro på seg drakt nummer åtte, knytte skoa og styrte midtbanen i kampen mot Stockport Georgians. Til tross for at mannen er en legende, og den som utelukkende hadde mest erfaring på banen denne lørdagen, ble det ikke seier. Royton Town måtte svelge et 1-0 tap borte mot Georgians.

- Han er 43 år, men han har fortsatt tryllestaven og spilte helt fantastisk for oss, sier Howard.

Og manageren røper at Scholes fortsatt holder seg i form.

- Han har åpenbart en del medieforpliktelser, men trener av og til med oss når han kan. Han er en virkelig god spiller.

Royton Town ligger på en fjerdeplass i Manchester Premier League.

Hyllet

Da kampen var over, valgte hjemmelaget å hylle legenden på sosiale medier.

«Endelig. 90 minutter hardt arbeid og disiplin fra førstelaget gjør at vi vinner mot Royton Town. Mer enn fortjent» skriver klubben på Twitter og legger til:

«Mannen på midtbanen er en vi må se opp for i framtida. #Scholesy. Takk til alle som støttet oss i dag!»

Scholes sitt comeback på fotballbanen gikk heller ikke usett forbi blant United-supporterne. Fansen elsket å se Scholes i aksjon, og noen skulle også ønske han fortsatt hadde spilt for klubben, da United ikke har fått den beste starten på sesongen.

- Han ville fortsatt glidd rett inn i troppen, skriver en.

- Gi ham drakta til søndag, skriver en annen.

- Burde returnert til United, de trenger ham, skriver en tredje.

Noen fans velger også å hylle legenden for at han i det hele tatt ble med.

- Man finner ikke noen mer ydmyke enn Paul Scholes. Mannen har vunnet alt som er, men stiller fortsatt opp for et lag som spiller kamper lørdags morgen, og det uten problem, skriver en.

- Legende. Han virker som en helt normal fyr. Rett og slett en fantastisk historie, står det på Twitter.