FÅR KRITIKK:  Preston-spiller Kevin Davies tror van Gaal har drept spillegleden hos Uniteds stjerner. FOTO: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Preston-spiller Kevin Davies tror van Gaal har drept spillegleden hos Uniteds stjerner. FOTO: NTB ScanpixVis mer

Scholes slakter United:- Jeg blir trist

Davies og Scholes ut mot van Gaal.

Manchester United møter Preston til FA-cupkamp mandag.

I kveld har manager Louis van Gaal pressekonferanse. Der kan vi muligens vente høy temperatur etter de siste dagers utspill.

van Gaal slo tilbake mot kritikerne med et overraskende opptrinn før United Premier League-kamp mot West Ham - men har seinere blitt møtt med ny kritikk etter seieren mot Burnley.

Ingen spilleglede Preston-spiss Davies (37)sier han så dårlige tegn da United slo Burnley 3-1 onsdag.

- Da van Persie scoret smilte han ikke og så ikke særlig fornøyd ut. Wayne Rooney spiller mye dypere i banen, og det er stor forskjell på hva spillerne var vant med. Spillere liker ikke store endringer, men når det kommer en ny manager med nye ideer må du spørre om de trives like godt som før. Jeg får ikke det inntrykket, sa Davies ifølge Daily Mail på Prestons mediedag før FA-cupkampen.

Ingen glede United-fansen kan nok leve med at Preston-spissen kritiserer dem.

Verre er det at United-legende Paul Scholes igjen går ut mot spillestilen.  Scholes nyter ikke å se United spille lenger:

 BLIR TRIST:  Tidligere United-spiller Paul Scholes. Foto: NTB Scanpix
BLIR TRIST: Tidligere United-spiller Paul Scholes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det gjør meg trist å si dette, men for øyeblikket sliter jeg med å glede meg over  Manchester Uniteds kamper.
Jeg sliter med å bi underholdt av laget under van Gaal, skriver Scholes i sin spalte hos
Independent.

- Manchester United spiller til tider fryktelig fotball. For å vinne fotballkamper må du angripe, og for å angripe må du ta sjanser.  Det er for få spillere som tør nå. Historisk sett har United spilt en offensiv spillestil og tatt sjanser

Favoritter United er blant storfavorittene til å vinne FA-cupen, en turnering de ikke har vunnet siden 2004. Ellers får man lavest odds på Liverpool og Arsenal. De møter henholdsvis Crystal Palace og Middlesbrough, skriver NTB.

FA-cupen representerer også Uniteds eneste reelle sjanse til å vinne et trofé denne sesongen.