- Scholes studerte Gamsten

På oppdrag fra United.

(Dagbladet.no): Manchester United var favorittlaget til Morten Gamst Pedersen før han stakk fra Tromsø til Blackburn.

Til sommeren kan muligens finnmarkingen få drømmen oppfylt. Ryktene om nordmannen og Ole Gunnar Solskjærs klubb har gått lenge. Seinest i januar fortalte United-manager Alex Ferguson at han vurderte å kjøpe venstrevingen sommeren 2004.

Han endte i stedet opp med Cristiano Ronaldo.

Nå tyder mye på at Ferguson igjen har kjøpeplaner. Øyeskadde Paul Scholes ble nylig sett på Blackburn-kamp, og ifølge lokavisa Blackburn Citizen var veteranen der nettopp for å studere Gamsten på oppdrag fra Ferguson.

Nordmannen skuffet neppe den tidligere England-spilleren, han nettet sitt tiende mål for sesongen .

Konfrontert med de nye spekulasjonene svarer Gamsten at han bare tenker på Blackburn framover.

- Jeg er Blackburn-spiller. Jeg vil bli en bedre spiller for Blackburn, og jeg vil vinne noe med Blackburn, sier Gamsten til lokalavisa.

Gamsten sier til Nordlys at han har hørt at Scholes var på kampen, men at han ikke kan bekrefte om United er interessert i ham.

SCORER STADIG MOT UNITED: Morten Gamst Pedersen kobles til United igjen, lokalavisa hevder Paul Scholes var på Ewood Park for å sjekke ut nordmannen. Her fra ligacupen tidligere i sesongen. Foto: Scanpix/Ap
SCORER STADIG MOT UNITED: Morten Gamst Pedersen kobles til United igjen, lokalavisa hevder Paul Scholes var på Ewood Park for å sjekke ut nordmannen. Her fra ligacupen tidligere i sesongen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
SPEIDER PÅ FLERE SPILLERE: Paul Scholes var også på Fa-cupkampen mellom Bolton og West Ham i forrige uke.