CHELSEA-FLØRT:  Rudi Völler innrømmer at hans juvel Andre Schürrle (t.v.) kan bli solgt til Chelsea i sommer.FOTO: AP/Armando Franca.
CHELSEA-FLØRT: Rudi Völler innrømmer at hans juvel Andre Schürrle (t.v.) kan bli solgt til Chelsea i sommer.FOTO: AP/Armando Franca.Vis mer

Schürrle kan bli Chelsea-spiller i sommer

Det mener Rudi Völler.

Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler avslørte lørdag at klubben vurderer å selge spisstalentet André Schürrle til Chelsea.

- Det kommer alltid forespørsler, ikke bare om André. Saken er at vi tenker på økonomien i det. Det gjorde vi også i fjor, sa Völler.

Han viste til at Leverkusen avslo et bud på 185 millioner kroner (25 mill. euro) på Schürrle like etter at Chelsea hadde vunnet mesterligaen i mai.

Schürrle har gjort sine saker meget bra den siste tiden og scoret Leverkusens mål i 1-1-kampen mot Wolfsburg lørdag. Han har 22 kamper for Tyskland og er mer eller mindre fast i landslaget.

Samtidig som Chelsea ønsker Schürrle, skal Leverkusen være interessert i å sikre seg London-klubbens lovende midtbanemann Kevin De Bruyne. Belgieren er denne sesongen på utlån i Werder Bremen og er verdsatt til omtrent 110 millioner kroner (15 mill. euro).

(NTB)