SKIFTER KLUBB: Den tyske landslagsspilleren André Schürrle har signert en femårskontrakt med Dortmund. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/NTB Scanpix
SKIFTER KLUBB: Den tyske landslagsspilleren André Schürrle har signert en femårskontrakt med Dortmund. Foto: REUTERS/Pascal Rossignol/NTB ScanpixVis mer

Schürrle klar for Dortmund

Den tyske landslagsspilleren André Schürrle har signert en femårskontrakt med Dortmund.

Det bekrefter den tyske klubben på sin hjemmeside fredag.

25-åringen, som kommer fra Wolfsburg, blir dermed klubbens andre nysignering på like mange dager. Torsdag vendte Mario Götze hjem fra Bayern München.

- André Schürrle er en tysk landslagsspiller med stort offensivt potensial. Han er pasningssikker og arbeider hardt defensivt, sier Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc.

Den tidligere Chelsea, Mainz og Leverkusen-spilleren har scoret 20 mål på 55 landskamper for Tyskland.

- Selv om han kun er 25 år har han stor internasjonal erfaring. Hans kvalitet blir meget verdifull for oss, mener sportsdirektøren.

- Dortmund er en toppklubb i Europa med en spennende og ekstremt sterk tropp. Jeg vet av egen erfaring hvor mye energi det er i samspillet mellom spillere og fans, og jeg gleder meg til å spille for dem for første gang, i stedet for mot dem, sier Schürrle.

Dortmund har tidligere i overgangsvinduet hentet tyrkiske Emre Mor og franske Ousmane Dembele, etter å ha mistet Henrikh Mkhitarijan og Ilkay Gündogan til Premier League.

(NTB)