95 dager:  Etter 95 dager i koma, kom beskjeden i dag om at Michael Schumacher viser tegn til å våkne. Foto: AP Photo / Saurabh Das / NTB Scanpix
95 dager: Etter 95 dager i koma, kom beskjeden i dag om at Michael Schumacher viser tegn til å våkne. Foto: AP Photo / Saurabh Das / NTB ScanpixVis mer

- Schumacher har vist tegn til bevissthet

95 dager etter at han havnet i koma.

(Dagbladet): Michael Schumachers manager bringer gode nyheter fra Universitetssykehuset i Grenoble, 95 dager etter at Formel1-legenden havnet i koma.

- Michael gjør store framskritt. Han viser tegn til bevissthet og tegn til oppvåkning. Han har en lang og vanskelig vei, men sammen med sykehusteamet i Grenoble føler vi oss trygge, sier manager Sabine Kehm til tyske Bild.

Det ble i januar satt i gang forsøk på å vekke 44-åringen fra koma, men så langt uten positive resultater.

- Vi er takknemlige for all omtanke. Samtidig ber vi om forståelse for at vi ikke kan gå inn i detaljer her, vi må beskytte Michaels privatliv og familiens privatliv. Vi må la legeteamet få jobbe i fred, sier manageren.

Den tyske Formel1-stjernen havnet i koma etter en skiulykke i Méribel i Frankrike rett før nyttår.

Schumacher, som har tatt verdensmester-tittelen hele sju ganger, slo hodet i en stein mens han kjørte offpiste, og fikk store hjerneblødninger.

Den gode nyheten kommer bare dager etter at det tyske ukebladet Die Aktuelle høstet stor kritikk for sin usmakelige forside.

Over et bilde av en smilende Schumacher og hans kone Corinna, hadde bladet en stor tittel hvor det sto «våknet!» - noe som enkelt kunne oppfattes som om at 44-åringen hadde våknet fra koma.