Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumacher i første startspor

Alonso skuffet.

Imola (ANB-AP): Ferrari-føreren Michael Schumacher var raskest på lørdagens kvalifisering til San Marino Grand Prix i Formel 1-VM.

Han starter i pole position for 66. gang i karrieren, det er ny rekord.

- Dette betyr svært mye for meg. Men jeg vil nok nyte rekorden mer når jeg legger opp. Akkurat nå er jeg så fokusert på oppgavene, sier Schumacher.

Tyskeren delte rekorden med Ayrton Senna før lørdagens kvalifisering. Lørdag var han imidlertid raskest av samtlige førere i sin røde Ferrari. Han kjørte inn til tilden ett minutt og 22.795 sekunder.

Jenson Button starter sammen med tyskeren i fremste rekke etter at han kjørte inn til den nest raskeste tiden i lørdagens kvalifisering. Honda-føreren kjørte inn på 1.22.988.

VM-leder Fernando Alonso fikk det ikke helt til å stemme lørdag. Han starter som nummer fem i søndagens løp. Schumacher har derimot beste posisjon til å ta sesongens første seier. (ANB-AP)

RASKEST: Michael Scumacher var raskest av alle, under dagens kvalifisering på Ferraris hjemmebane i San Marino. Foto: Reuters
RASKEST: Michael Scumacher var raskest av alle, under dagens kvalifisering på Ferraris hjemmebane i San Marino. Foto: Reuters Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling