Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumacher kan erstatte skadde Massa

Ferrari vurderer veteranen.

KAN BLI MASSA-ERSTATTER: Sju ganger verdensmester Michael Schumacher. Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS.
KAN BLI MASSA-ERSTATTER: Sju ganger verdensmester Michael Schumacher. Foto: Kai Pfaffenbach / REUTERS. Vis mer

Ferrari vil ikke utelukke muligheten for at sju ganger verdensmester Michael Schumacher blir midlertidig erstatter i formel 1 for hardt skadde Felipe Massa.

Brasilianske Massa vil være ute av formel 1-sirkuset en stund etter at han i helgen krasjet og fikk alvorlige hodeskader under Grand Prix-løpet i Ungarn.

23. august går neste Grand Prix-løp i Valencia. Ferraris teamsjef Stefano Domenicali nekter å stenge døren for et Schumacher-comeback.

- Det vil være feil av meg å si verken ja eller nei på dette stadiet. Vi skal tenke på det denne uken, sier Domenicali til den tyske avisen Tagesspiegel mandag.

Massa ligger fortsatt på sykehus i Budapest.

Han har fått konstatert kuttskader i hodet, skader på hodeskallen og hjernerystelse.

28-åringen er også øyeskadd, men skadeomfanget er ennå ikke kjent. Schumacher ble verdensmester to ganger for Benetton før han meldte overgang til Ferrari i 1996 der han vant fem VM-titler på rad fra 2000 til 2004.

Den 39-årige tyskeren ga seg som formel 1-fører i 2006, men er fortsatt ansatt i Ferrari som rådgiver.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling