Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Schumacher selger hytta på Trysil

Har kjøpt sted i Frankrike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er blitt en tradisjon: Michael Schumacher tilbringer jula på sin Trysil-hytte og deltar av og til i fotballturneringen på Nybergsund.

Han droppet norgesferien i fjor, og nå er det kanskje slutt for godt.

Ifølge Bild.de har den tidligere formel 1-mesteren bestemt seg for å selge hyttepalasset i den norske bygda, der han har boltret seg på 600 kvadratmeter.

I stedet skal tyskeren i framtida feriere i franske Courchevel. Schumacher skal allerede ha kjøpt seg et krypinn i de franske alpene, for hele familien.

Schumacher har feriert på Trysil siden 1996, og i 2003 uttrykte han stor tilfredshet med ferien i Norge.

- Jeg stortrives her oppe. Og jeg kommer til å være her i mange år framover, hvis jeg fortsatt får være i fred, sa Schumacher til Dagbladet.

PÅ NORGESBESØK: Michael Schumacher har fått stor oppmerksomhet når han har deltatt på juleturneringen på Nybergsund. Her i romjula 2004. Foto. Scanpix
PÅ NORGESBESØK: Michael Schumacher har fått stor oppmerksomhet når han har deltatt på juleturneringen på Nybergsund. Her i romjula 2004. Foto. Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart