Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumacher skal ha blitt operert for andre gang i natt

- Dårlig nytt hvis det stemmer, sier Formel 1-lege.

SKADET: Michael Schumacher ble alvorlig skadet i en skiulykke i Frankrike i går. Her fra Madonna di Campiglio i Italia i 2005. Foto: AFP PHOTO/FILES/Patrick HERTZOG/NTB Scanpix
SKADET: Michael Schumacher ble alvorlig skadet i en skiulykke i Frankrike i går. Her fra Madonna di Campiglio i Italia i 2005. Foto: AFP PHOTO/FILES/Patrick HERTZOG/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tyske og franske medier hevder at Michael Schumacher skal ha blitt operert ytterligere en gang i natt, etter fallet i alpinbakken i Meribel i går.

Meldingene er ubekreftede. Tyske Bild var blant de første som skrev om operasjon nummer to, en opplysning som gjengis av blant annet Mirror og The Guardian.

Dårlig nytt Ifølge Bild skal legene ha borret et hull i kraniet til Schumacher for å lette på trykket som ble dannet etter at han slo hodet mot en stein. Tyskeren hadde på seg hjelm, men skallen fikk seg likefullt et voldsomt slag. Etter hvert kom hevelsen i hjernen, noe som fører til at trykket øker.

Akuttlege Gary Hartstein, som har jobbet tett på Formel 1-sirkuset, skriver på Twitter at dette er dårlig nytt.

- Om dette skulle stemme, tyder det på at trykket inne i kraniet fortsatt å være farlig høyt. Så la oss håpe dette bare er rykter, skriver han.

Pressekonferanse I går kveld kom det fram at Formel 1-legendens tilstand var kritisk, etter at det først ble sagt at skadene ikke var så alvorlige.

Det er ventet at sykehuset vil komme mer informasjon på en pressekonferanse rundt klokka 11:00 norsk tid. Schumacher ligger på Universitetssykehuset i Grenoble.