Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumachers fall kan ha blitt filmet

Av tysk turist.

FALT: Michael Schumachers tilstand er kritisk etter en skiulykke. Nå viser det seg at fallet kan ha blitt filmet. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL
FALT: Michael Schumachers tilstand er kritisk etter en skiulykke. Nå viser det seg at fallet kan ha blitt filmet. Foto: EPA/DIEGO AZUBEL Vis mer

Det tyske bladet Spiegel melder at Michael Schumachers alvorlige skiuhell kan ha blitt filmet av en tysk turist som befant seg i samme område.

Ifølge Spiegel filmet 35-åringen sin venninne med et mobilkamera et sted i løypene i Méribel som er rett ved ulykkesstedet. I bakgrunnen ses en skiløper som kjører i løssnøen mellom de preparerte løypene inntil han faller.

Mannen som filmet hendelsen, og som skal ha kontaktet Spiegel fredag, mener at dette åpenbart var Schumacher.

Spiegel melder at skiløperen som falt kjørte i «makelig tempo», i en hastighet på maksimalt 20 kilometer i timen. Det stemmer med uttalelser fra Schumachers manager Sabine Kehm, som basert på øyenvitneutsagn har sagt at Schumacher slett ikke kjørte uforsvarlig fort.

Mannen som filmet hendelsen med mobilkamera skal være beredt til å stille opptaket til rådighet for statsadvokaten i Albertville, som etterforsker uhellet.

Myndighetene skal også se på opptak fra et hjelmkamera som Schumachers familie har overlevert.

Schumacher, som sju ganger ble verdensmester i formel 1, har siden søndag 29. desember ligget i koma som følge av de livstruende hodeskadene han pådro seg i fallet. Ifølge Kehm er tilstanden kritisk, men stabil.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media