Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumi har ikke bestemt seg for å slutte

Avviser Ecclestones påstand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I et intervju med den tyske TV-stasjonen Premiere i går, sa formel 1-sjefen Bernie Ecclestone at Schumacher ville gi seg etter denne sesongen.

- Michael Schumacher er et konkurransemenneske, men han har nok allerede bestemt seg for å slutte, hevdet Ecclestone.

Michael Schumacher hevder selv at han ikke selv har bestemt seg foreløpig.

- Vet det ikke selv

Etter Tyrkia Grand Prix i går, avviste imidlertid Schumacher påstanden om at han er ferdig.

- Slett ikke. Han (Ecclestone) kan ikke vite det, for jeg vet det ikke engang selv, sier han ifølge F1-live.com.

Også Ferraris teamsjef Jean Todt er irritert på Ecclestones utspill.

- Jeg skal si deg en ting: Bernie Ecclestone har ikke noe grunnlag for å bedømme hva Michael har besluttet. Michael kom til Ferrari i 1996, og en dag vil han bestemme seg for å slutte. Når den dagen kommer, skal vi gi beskjed, sier Todt til autosport.com.

FEIRET I GÅR: Michael Schumacher (t.h.) ble bare nummer tre i Tyrkia i går, men gledet seg over seieren til sin brasilianske lagkamerat Felipe Massa. Til venstre VM-leder Fernando Alonso, som ble nummer to i går. Foto: Reuters/Scanpix
FEIRET I GÅR: Michael Schumacher (t.h.) ble bare nummer tre i Tyrkia i går, men gledet seg over seieren til sin brasilianske lagkamerat Felipe Massa. Til venstre VM-leder Fernando Alonso, som ble nummer to i går. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

Kan få ekstra tenketid

Schumacher og Ferrari-teamet har lovet at de vil offentliggjøre laget for neste sesong i forbindelse med neste VM-runde som kjøres på Monza-banen 10. september.

Ifølge autosport.com spekuleres det i at Ferrari vil navngi hele stallen uten å utnevne de to som skal være førstevalgene i løp. Dermed kan Schumacher få ekstra tid til å tenke seg om.

Schumachers Ferrari-kollega Felipe Massa vant Tyrkia Grand Prix foran Fernando Alonso. Michael Schumacher ble nummer tre.

Schumacher ligger på andreplass i VM, tolv poeng bak Alonso.

• Din mening: Bør Schumacher ta en sesong til?

VET INGENTING: Formel 1-sjefen Bernie Ecclestone vet ingenting om hva Michael Schumacher gjør neste sesong, hevder både Schumacher selv og Ferrari-teamets leder Jean Todt.