Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Schumi raskest i kvaliken

Michael Schumacher kjørte seg helt til topps i Spania GP-kvalifiseringen med sin nye Ferrari.

Etter en delvis skuffende sesongstart ble Schumachers nye Ferrari-modell sluppet løs på banen i Barcelona i dag. En slapp treningsrunde holdt bare til 15. plass, men så gasset tyskeren på og var raskest av alle i den første kvalifiseringen til søndagens løp.

Eldstebror Schumacher var 0,019 sek. raskere enn toer Jarno Trulli (Renault). Ferrari-kompis Rubens Barrichello var tredje kjappest, 88 tusendeler bak Schumacher.

Formel 1-løpet på Katalonia-banen kjøres søndag, og den nye modellen F2003-GA viste nok til at Ferrari-fansen allerede gleder seg. Schumi var vunnet de to siste årene, og står med fire seirer siden 1995 på banen.

- Vi er glade for at den nye bilen endelig er her. Du kan si den er et stykke vakker kunst. Vi ser fram til å gjøre den til en ny vinnerbil, sier Schumacher til AP.

VM-leder Kimi Raikkonen noterte bare åttende beste tid i ettermiddag, etterfulgt av McLaren-stallkamerat David Coulthard på plassen bak.

Lillebror Ralf Schumacher fikk bestetida på treninga tidligere i dag, men klarte bare 11. plass i kvalifiseringen. (Dagbladet.no)

NY MODELL:</B> Michael Schumacher var raskest av alle i første kvalifisering til Spania Grand Prix i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media