Schwarzer blir i Fulham

Setter strek for spekulasjonene.

TIL 2012: Mark Schwarzer vil fortsette å vokte buret bak Brede Hangeland et par år til. Her er han ikke så heldig, mot Chelsea i november.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan Martinez
TIL 2012: Mark Schwarzer vil fortsette å vokte buret bak Brede Hangeland et par år til. Her er han ikke så heldig, mot Chelsea i november.Foto: SCANPIX/REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Den australske målvakten Mark Schwarzer setter en strek for spekulasjonene. 38-åringen forlenger kontrakten med Fulham.

Schwarzer er i lang tid blitt koblet til Arsenal. I sommer avviste Fulham et bud fra London-rivalen. Det var ventet at «Gunners» ville gjøre et nytt framstøt i januarvinduet.

- Jeg er glad for endelig ha signert kontraktsforlengelse med Fulham etter at det har vært en god dose spekulasjoner rundt min framtid de siste månedene, sier Schwarzer til www.fulhamfc.com.

Australieren er enig om en kontrakt som holder ham på Craven Cottage til 2012. Schwarzer startet sin karriere i engelsk fotball hos Bradford i 1996/97. Han ble raskt hentet til Middlesbrough (1997-2008). Veteranen har vartet opp med solid spill også i Fulham, der han har Brede Hangeland som stopper foran seg.

Fulham møter Arsenal i den engelske toppdivisjonen lørdag. Bare ett poeng skiller Fulham fra nedrykksplass.

(NTB)