MELDING TIL FANSEN: Bastian Schweinsteiger sier det er uaktuelt å spille for andre klubber i Europa. Foto: Carl Recine / Reuters / NTB Scanpix
MELDING TIL FANSEN: Bastian Schweinsteiger sier det er uaktuelt å spille for andre klubber i Europa. Foto: Carl Recine / Reuters / NTB ScanpixVis mer

Schweinsteiger: - United blir min siste klubb i Europa

Det skriver den tyske stjernen på Twitter. 

(Dagbladet): Bastian Schweinsteiger skal ha fått beskjed om at han ikke er med i José Mourinhos planer – og har ikke vært en del av kamptroppen i de to siste United-kampene.

Men det virker som om tyskeren nekter å gi opp karrieren i United. Onsdag skriver stjernen på Twitter at det ikke finnes noen andre klubber i Europa han ønsker å spille for.

- Jeg er klar om laget trenger meg

- Manchester United blir min siste klubb i Europa. Jeg respekterer andre klubber, men Manchester United var den eneste klubben som kunne få meg til å forlate Bayern München. Jeg er klar hvis laget trenger meg, skriver United-spilleren og avslutter:

- Det er alt jeg vil si om den nåværende situasjonen. Jeg vil takke supporterne for fantastisk støtte den siste tiden.

FÅR KRITIKK: Flere har vært kritisk til måten José Mourinho har behandlet Schweinsteiger på. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Flere har vært kritisk til måten José Mourinho har behandlet Schweinsteiger på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Trener med reservene

De siste ukene har det blitt rapportert at Mourinho har satt 31-åringen til å trene med reservelaget.

Behandlingen har fått mange til å reagere. Blant dem er trenerlegenden Ottmar Hitzfeld.

– Dette er mangel på respekt overfor en såpass merittert spiller. Det er en metode som er fremmed for meg, sa Hitzfeld tidligere i august, ifølge NTB.

Schweinsteiger kom til Manchester United i 2015 etter å ha vunnet åtte Bundesliga-titler, sju cuptitler samt én mesterligatittel med Bayern München.