Schweinsteiger angrer seg for at han ikke tok farvel med fansen

- Vil ta et skikkelig farvel.

VIL TA FARVEL: Den tyske landslagskapteinen Bastian Schweinsteiger håper å ta et skikkelig farvel med Bayern München-fansen. Overgangen til United gikk ikke helt som planlagt. Foto:
Reuters / Michael Kooren
VIL TA FARVEL: Den tyske landslagskapteinen Bastian Schweinsteiger håper å ta et skikkelig farvel med Bayern München-fansen. Overgangen til United gikk ikke helt som planlagt. Foto: Reuters / Michael KoorenVis mer

Den tyske landslagskapteinen Bastian Schweinsteiger håper å ta et skikkelig farvel med Bayern München-fansen. Overgangen til United gikk ikke helt som planlagt.

31-åringen angrer på at han ikke møtte opp på Allianz stadion den 11. juli slik at han fikk takket fansen etter 14 år i Bayern-drakten. Han valgte nemlig ikke å delta der fordi han allerede i praksis var klar for Manchester United.

- Jeg vil gjerne ta et skikkelig farvel, sa Schweinsteiger i intervju med ukebladet Die Zeit.

- Det var en seremoni forbindelse med sesongstarten, men jeg ville ikke stå der i en Bayern-trøye og vifte til fansen, når jeg et par timer senere kunne si: «Det var flott, men nå reiser jeg til England».

- Ettersom jeg har et godt forhold til Bayern-fansen var det grunnen til at jeg forlot klubben som jeg gjorde. Kanskje jeg en dag dukker opp på stadion igjen, sa 31-åringen.

Schweinsteiger har hatt en blandet start på sin United-karriere. Tirsdag var han med å tape 1-2 borte for PSV Eindhoven i mesterligaen, og i serien har nabo City stukket ifra.

Nå ser han fram til å lede Tyskland til nye triumfer på fotballbanen. Tyskerne vant VM med Schweinsteiger som kaptein i fjor, og laget blir en av de store favorittene til EM i Frankrike neste sommer.

- Jeg vil virkeliggjøre drømmen om å bli europamester, sa midtbanespilleren.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram