<strong>SNART TILBAKE:</strong> Bastian Schweinsteiger har vært skadd lenge - og var ikke forvantet tilbake før etter nyttår. Nå kan han rekke kampen mot Solbakken og Köln 16. desember. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT
SNART TILBAKE: Bastian Schweinsteiger har vært skadd lenge - og var ikke forvantet tilbake før etter nyttår. Nå kan han rekke kampen mot Solbakken og Köln 16. desember. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT Vis mer

Schweinsteiger kan være klar til Solbakken-kamp

Trolig skadefri tidligere enn forventet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bayern München-trener Jupp Heynckes håper å kunne ta med Bastian Schweinsteiger til hjemmekampen mot Köln og Ståle Solbakken 16. desember.

Den siste serierunden i Bundesliga før vinteroppholdet spilles på denne datoen. Heynckes uttaler til Kicker at han regner med å ha den tyske landslagsstjernen tilbake i rekkene da.

Midtbanespilleren Schweinsteiger er selv ikke like sikker på egen deltakelse.

- Om jeg spiller før eller etter vinterpausen vet jeg ikke. Vi ønsker ikke å risikere en ny skade. Hvis det er bare én prosents risiko spiller jeg ikke, eller blir bare involvert i annen omgang, sier Bayern-stjernen til Det tyske fotballforbundets nettsider.

«Scweini» har vært skadd siden mesterligaoppgjøret mot Napoli 2. november, men 27-åringen er nå tilbake i trening med ball.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer