SMIGRET: Bastian Schweinsteiger skal være smigret over interessen fra Manchester United. Foto: Maja Hitij / dpa / NTB scanpix
SMIGRET: Bastian Schweinsteiger skal være smigret over interessen fra Manchester United. Foto: Maja Hitij / dpa / NTB scanpixVis mer

- Schweinsteiger smigret av United-interessen

Styreformann i Bayern frykter Basti drar.

Karl-Heinz Rummenigge, styreformann i Bayern München, frykter at stjernen Bastian Schweinsteiger drar til Manchester United.

- Jeg hadde en telefonsamtale med Bastian her om dagen, og jeg har fått følelsen av at han er smigret over interessen fra England, sier Rummenigge.

Bayern-stjernen blir hyppig koblet til Manchester United og Louis van Gaal denne sommeren. 30-åringen har ett år igjen av kontrakten med den tyske storklubben, men trener Pep Guardiola har tidligere gjort det klart at midtbanespilleren selv bestemmer hvor han vil.

Skal ta en prat med spilleren Nå sier Rummenigge at han kommer til å be om et møte med Schweinsteiger i løpet av de neste ukene for å avklare fremtiden.

- La oss vente og se hva som skjer, sier han.

Ønsker ikke byttehandel Schweinsteiger er blant flere store navn som skal være ønsket av Manchester United. En som kan gå motsatt vei er Angel Di Maria.

Bayern-sjefen nekter imidlertid å si noe om klubben har lagt inn et bud på argentineren.

- Sommeren fylles med overgangsrykter og det er fryktelig lite av det som skrives som stemmer, sier han og legger til at det er «helt uaktuelt» å få Di Maria i en byttehandel med Schweinsteiger.

(NTB)