Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Scolari dropper Brasil

Skriver ny avtale med Portugal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Luiz Felipe Scolari har signert en ny avtale med Portugal som binder ham til det sør-europeiske landslaget frem til 2008.

Den brasiliansk-fødte treneren ledet Portugal til fjerdeplass i VM, det beste resultatet for et portugisisk landslag på 40 år. England var blant lagene som måtte bøye under for Scolaris gutter.

Til tross for spekulasjoner om at suksesstreneren skulle returnere til Brasil, som han vant VM med i 2002, er den nye toårsavtalen nå underskrevet. Scolari vil dermed lede Portugal under EM i 2008.

Årsaken til Scolaris avgjørelse om å bli i Portugal skal være at familien allerede har slått seg godt til rette i Europa. 57-åringens forrige kontrakt med Portugal hadde utløp i slutten måneden, skriver BBC.

ENGASJERT: Portugal-trener Luis Felipe Scolari gestikulerer under bronsjefinalen i VM. Nå forblir han trener i laget fram til 2008. Foto: REUTERS
ENGASJERT: Portugal-trener Luis Felipe Scolari gestikulerer under bronsjefinalen i VM. Nå forblir han trener i laget fram til 2008. Foto: REUTERS Vis mer