- Scolari får milliard til spillerkjøp

Portugal-stjerne øverst på Chelsea-lista.

(Dagbladet.no): Chelsea FC bekreftet i går at Portugal-trener Luis Felipe Scolari blir London-klubbens nye manager fra og med 1. juli.


Skal vi tro engelsk presse får brasilianeren et romslig transferbudsjett i arbeidet med å skape et nytt gull-lag på brua.

The Sun skriver at Chelsea-eier Roman Abramovitsj har satt av en milliard kroner til spillerkjøp i sommer. Øverst på ønskelista skal Barcelonas playmaker Deco stå. Å få stopperkjempen Ricardo Carvalho til å signere ny kontrakt skal også ha høy prioritet for Scolari.

Carvalho har ymtet frempå om at han er interessert i en gjenforening med gamletrener José Mourinho i italienske Inter, men lovpriser nå Chelseas treneransettelse.

- Han er en fantastisk trener og en stor personlighet. Han er den typen som spillerne responderer på og jeg tror vi kan ha framgang med ham, sier Carvalho.

Det ventes også at Chelsea vil være med i kampen om den spanske hattrick-helten David Villa.

Guus Hiddink, Carlo Ancelotti, Marcelo Lippi, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Roberto Mancini, Mark Hughes og José Mourinho har alle vært nevnt som aktuelle for Chelsea-jobben etter at Avram Grant fikk sparken i etterkant av den tapte Champions League-finalen mot Manchester United.

Scolari har ennå ikke signert kontrakten som vil gi ham pene 65 millioner kroner i årslønn og strekker seg over fire år, skriver The Times.

SAMMEN TIL CHELSEA?: Scolari får et svært romslig transferbudsjett og øverst på handlelista skal portugisiske Deco stå. Her fra en treningsøkt i forkant av EM. Foto: Francisco Leong/AFP
SAMMEN TIL CHELSEA?: Scolari får et svært romslig transferbudsjett og øverst på handlelista skal portugisiske Deco stå. Her fra en treningsøkt i forkant av EM. Foto: Francisco Leong/AFP Vis mer
- Scolari får milliard til spillerkjøp
<B>PUNGER UT:</B> Chelsea-eier Roman Abramovitsj akter ikke å se enda en sesong uten trofeer til Stamford Bridge. Nå gir han manager Luis Felipe Scolari en haug med pund.